1. Esther Leijen Art
    Abdijlaan 22a
    1935 BH Egmond
    The Netherlands

    +31 (0)6 -­ 125 437 79
    art@estherleijen.nl

Verkoop
Heeft u een werk gezien waar u interesse naar uitgaat maar u weet nog niet of het past in uw interieur? Neem het werk gratis twee weken mee op proef en laat daarna weten of u over wilt gaan tot aanschaf van het schilderij.
Indien u besluit een werk van EL Art te kopen kunt u ervoor kiezen het bedrag in een keer of in termijnen te betalen. Kiest u voor termijnen dan kunt u zelf de hoogte van de termijnen bepalen met een minimum van 25 euro, te voldoen per maand.

Kunstuitleen
Afhankelijk van het werk dat u kiest brengt EL Art u een bedrag tussen de 10 en 25 euro per maand in rekening. Kunstuitleen wordt minimaal voor een halfjaar aangegaan.
Besluit u het werk tijdens of na deze termijn aan te schaffen, dan worden de reeds betaalde termijnen in mindering gebracht op de aanschafwaarde. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen het werk te ruilen of te retourneren.

Exposeren
Heeft u een opening, een receptie of een andere evenement en wilt u dit aankleden met de werken van EL Art? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust nog even contact op via 06 – 12 543 779 of art@estherleijen.nl